Joyce Westerink

Joyce Westerink is een geboren Veluwenaar. Zij komt uit een creatief, hecht en steunend gezin. Waar tekenen, schilderen en genieten van de natuur als erg belangrijk wordt ervaren. Als kind was zij het liefst buiten waar zij belangstellend de wereld onderzocht.

In het dagelijks leven is zij docent op het VSO. Hierbij helpt en begeleidt zij de leerlingen om de beste versie van zichzelf te zijn. Voor haar zelf dagelijks ook nog een uitdaging om de weg naar zichzelf te vinden.

Na een heftige ervaring te hebben meegemaakt waardoor zij met zichzelf in de knoop raakte ontstond een eetstoornis. De frustratie en verdriet van het zoeken naar een weg om beter te worden was lastig. Haar passie voor schilderen is toen ontstaan. Door te zoeken met het penseel en het los te leren laten van de grenzen van het papier heeft zij zichzelf hervonden.

In haar expositie neemt zij u mee door een periode van strijd, ontdekken en ontwikkelen. Dit werk staat centraal voor verschillende fases in haar proces; het eten, de emoties, de frustratie en het lichaam en voor een “ik” die opnieuw geboren mocht worden en is gegroeid tot een krachtig persoon die weet wat ze wil en die de beste versie van zichzelf durft te zijn. Zij verwelkomt u op haar reis naar zichzelf.

 

Informatie:
Instagram: joycewesterink
Tel.:0626741953