In de periode van 16 juni tot en met 5 augustus 2018 organiseert Kunstgalerie Bleiswijk een Zomerexpo voor getalenteerde leerlingen van de verschillen kunstdocenten in Lansingerland.

Kunstgalerie Bleiswijk, galerie voor hedendaagse kunst, heeft haar deuren op 16 februari 2018 geopend. In een voormalige boerderij is, verdeeld over twee verdiepingen, volop ruimte aanwezig om de tentoongestelde werken te bewonderen en in alle rust van de kunst te genieten. Inmiddels hebben er nu twee exposities plaatsgevonden en om kunst toegankelijk te houden en te maken voor iedereen, heeft de galeriehouder met zijn team vrijwilligers ervoor gekozen om in de zomermaanden amateurs de mogelijkheid te geven te exposeren.

Er zijn een aantal bekende docenten in Lansingerland benaderd met het verzoek om aan veelbelovende amateurkunstenaars te vragen of zij interesse hebben om in Kunstgalerie Bleiswijk gedurende de zomermaanden te exposeren. Hier is door zowel de docenten als hun cursisten zeer positief op gereageerd.

Ruim 100 werken van meer dan 60 cursisten worden in deze periode tentoongesteld in de galerie. Het betreft voornamelijk schilderijen waarbij gewerkt is met olie- en acrylverf op verschillende ondergronden. De onderwerpen zijn heel verschillend. Abstract, figuratief, realistisch maar ook combinaties van deze vormen van kunst treft u tijdens deze Zomerexpo. Daarnaast exposeren er een aantal beeldhouwers hun werken.

Aarzel niet maar kom naar de Zomerexpo 2018. De galerie is geopend op zaterdag en zondag tussen 11:00 uur en 17:00 uur. Kunstgalerie Bleiswijk vindt u aan de Hoekeindseweg 26, 2665KD Bleiswijk. Parkeren kunt u achter de galerie.